Házhoz menő lomtalanítás

Társaságunk a 2016. évben bevezeti a házhoz menő lomtalanítást. Ennek keretében évente egy alkalommal (társasházak esetében az évente egy alkalom társasházanként értendő) végzi el, az ingatlantulajdonossal előre egyeztetett időpontban a háztartásban keletkezett lom háztól történő elszállítását, úgy, mint feleslegessé vált használati tárgyakat, eszközöket, bútorokat. A nagydarabos lom (pl. bútor) kivételével a kisebb méretű anyagok a hatékonyabb elszállítás és szétszóródás megakadályozása érdekében kizárólag bezsákolva, kötegelve kerülnek elszállításra. Az elszállításfeltétele, hogy ingatlanonkéntegy alkalommal 1,5m3 -nél ne legyen több a kihelyezett hulladék és a közszolgáltatásba bekapcsolt ingatlan használónak ne egyen díjhátraléka.

Kérjük, hogy a lomtalanítási igényét legalább 1 héttel előre jelezze a megadott régiós elérhetőségen a közszolgáltató felé. Időpont egyeztetéskor szíveskedjen a felhasználó azonosítószámát előkészíteni. A lomtalanítás nem konténerben történik.

További információ:

E-mail: info@vertikalrt.hu

Honlap: www.vertikalzrt.hu

Régiós elérhetőségek:

Oroszlányi Ügyfélszolgálat: 34/361-411; okg-info@oroszlany.hu

Bakonyszombathelyi Ügyfélszolgálat: 34/361-411, 34/359-355 bakonysz@enternet.hu

Tatai Ügyfélszolgálat: hétfői napokon 34/361-411, 34/481-739

2019 évi Oroszlányi lomtalanításról bővebben (ide kattintva)

2020 évi Oroszlányi lomtalanításról bővebben (ide kattintva)

Tisztelt Ügyfeleink!

A koronavírus megbetegedések okán kialakult járványügyi helyzetre tekintettel a május 25-26-27-re Oroszlányban tervezett lomtalanítást határozatlan időtartammal elhalasztjuk. Az elhalasztott lomtalanítás pótlásának időpontjáról társaságunk idejében tájékoztatni fogja a lakosságot.

Megértésüket előre is köszönjük!

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a járványügyi veszélyhelyzet miatt szüneteltetett házhoz menő lomtalanítási szolgáltatást 2020. június 02-től újra indítottuk. A szolgáltatás megrendelése a korábbiakban megszokott régiós elérhetőségeinken lehetséges előzetes időpont egyeztetéssel.

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!